Vazdušno snimanje

Ova usluga obezbeđuje klijentu veoma karakterističan i efikasan način video beleške materijala. Snimci se rade iz vazduha do visine od 1000 m.

Agencija Solution tom prilikom koristi najsavremenije kamere kako za fotografiju tako i za video zapis (video materijal) u visokoj HD rezoluciji.

„GasTeh“ d.o.o. – vodeći u tehnologiji za primenu prirodnog i tečnog naftnog gasa u regionu. Proizvodni program, proizvodi i usluge GasTeh-a su odraz visoke stručnosti i dugogodišnjeg iskustva u razvoju i proizvodnji opreme i postrojenja za prirodni gas, propan-butan (tečni naftni gas), komprimovani prirodni gas, mešani gas, kao i ostalih tehničkih gasova.
Kvalitet i pouzdanost proizvoda omogućen je upotrebom savremenih tehnologija u konstruisanju, projektovanju, proizvodnji, kontrolisanju i ispitivanju, tako da osvojena široka lepeza proizvoda potpuno zadovoljava kriterijume domaćih i stranih standarda.

Osim proizvodnje gasne opreme, GasTeh se dokazao i u inženjering poslovima (projektovanje, izvođenje, održavanje i dr).

MNG PLASTIK GOGIĆ” je porodična kompanija koja postoji od 1974 godine.

Proizvodnja predmeta od plastike i proces reciklaže se odvijaju na dve lokacije, koje se nalaze u Indjiji i Popincima na ukupno 4.300 m2 zatvorenog i 20,000 m2 otvorenog prostora.

Od svog osnivanja konstantno radimo na razvoju i poboljšanju kvaliteta naših proizvoda, koji se uz pomoć savremene opreme i odgovarajuće prateće infrastrukture brizgaju u sopstvenim pogonima, i nakon toga isporučuju u preko 15 zemalja centralne, istočne i jugoistočne Evrope.

Ovaj jedinsveni kompleks koji podseća na Dunavsku lagunu, osnovali su profesionalni graditelji bazena koji su tokom dugog niza godina ovu delatnost doveli skoro do savršenstva. To je garancija za maksimalno uživanje gostiju uz puno poštovanje aktuelnih svetskih standarda za bazene i kvalitet vode u njima. U narednim godinama ovaj kompleks će se dalje razvijati. Svo svoje dosadašnje iskustvo ugrađeno je u izgradnju ovog kompleksa. U pet otvorenih bazena, sa puno pažnje, ugrađena je najsavremenija bazenska tehnika i najkvalitetniji materijali. Promo film je sniman u dnevnim i večernjim časovima.

Krčedinska ada, oaza lepote i mira, poslednjih godina privlači sve veći broj posetilaca. Ona je deo Specijalnog rezervata prirode „Koviljsko-petrovaradinski rit“ i jedna od najvećih ada u ovom delu Podunavlja. Poznata je kao prava oaza netaknute prirode i životinjskog sveta – stanište je stotina konja, podolskih goveda, magaraca, svinja, brojnih vrsta ptica. Izrada promo filma poverena je agenciji “Solution”.

proces odstanjivanja organskih polutanata iz zagađenog  zemljišta i voda. Unose se selekcionisane mikrobne populacije. Efikasan i neškodljiv proces. Odlika procesa bioremedijacije je da se razgradnja odvija  na mestu zagađenja. Prirodan proces zasnovan na upotrebu mikrobnih populacija koji su se razvili na lokaciji. Upotreba autohtonih mikroorganizama je duži proces jer zahteva laboratorijsku pripremu i dobijanje konzorcijuma mikroorganizama koji će najbolje odgovoriti konkretnom zagađenju.

Marko Bušman, jedan od najvećih motivacionih govornika čuvenog svetskog instituta iz Sjedinjenih Americkih Država – „Coaches Training Institute (CTI)“ 26. februara gostovao je u Beogradu. Predavanju su, između ostalih, prisustvovati i predstavnici najvećih kompanija koje posluju kod nas, kao što su NIS, „British American Tobacco“, „Nestle“, „Knauf“, „Frikom“, „Biofor sistem“. Organizator “Kenova” u okviru projekta “Koučing bez granica.

Solution4Marketing got to work on a promo video for Gataric Company.

Link

Promo film za Plastik Gogic